زیان های جوش شیرین در نان_طلوع شرق

[ad_1]
به گزارش طلوع شرق

زهره پوراحمد او گفت: با دقت به ضوابط و قوانین مربوط به ایمنی و سلامت نان، نانوایی‌ها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با منفعت گیری از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تشکیل کنند.

او گفت: جوش شیرین مانع تخمیر نان می‌شود و این تخمیر نشدن جهت اختلال متابولیکی در بدن از جمله سوءهاضمه می‌شود.

پوراحمد در ادامه گفت: منفعت گیری از جوش‌شیرین نه تنها از عطر و طعم نان می‌کاهد، بلکه علتابراز کم‌خونی، پوکی استخوان، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های روده‌ای و اختلال در سیستم گوارش می‌شود.

او گفت: سازمان غذا و دارو منفعت گیری از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اظهار کرده و این تصمیم به سود کیفیت و سلامت نان است که نانوایی‌ها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه منفعت گیری کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار علتمی‌شود کیفیت نان افزایش یابد.

پوراحمد او گفت: متأسفانه برخی از نانوایی‌ها به جهت تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین منفعت گیری می‌کنند. منفعت گیری از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی فرایند بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو، فهمید شوند که نان حاوی جوش شیرین باشد؛ تولیدکنندگان به مراجع قضائی معارفه خواهند شد.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان ,اخبار سیاسی اخبار فرهنگ وهنر اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی و تکنولوژی را در سایت خبری تاشکن بخوانید.

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع