چطور بیماری اِگزِما را مدیریت کنیم؟_طلوع شرق

[ad_1]
به گزارش طلوع شرق

به گزارش وبگاه هندوستان تایمز، اِگزما یک بیماری التهابی پوستی و با خشکی و خارش‌ همراه است. یک پژوهش تازه مشخص می کند مقدار زیاد سدیم که طبق معمولً از طریق نمک دریافت می‌شود، خطر ابتلا به اگزما را افزایش می‌دهد.

مطالعات قبلی نشان داده می بود که سدیم حاضر در پوست با بیماری‌های خودایمنی و التهابی مزمن از جمله اگزما مرتبط است. نتایج آن مطالعات این چنین مبنی‌ بر این می بود که مصرف فست‌فود، که حاوی سدیم بیشتر از حد رژیم غذایی عادی است، با افزایش گمان ابتلا به اگزما و شدت آن، در بین نوجوانان مرتبط است.

سازمان بهداشت جهانی مصرف کمتر از دو گرم سدیم در روز و سرویس بهداشت ملی بریتانیا، مصرف روزانه ۲.۳ گرم از این ماده در روز را پیشنهاد می‌کنند.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو (UCSF) در آمریکا اظهار کردند در سال‌های تازه، این بیماری مزمن پوستی به‌اختصاصی در کشورهای صنعتی رایج‌تر شده است و این مشخص می کند عوامل محیطی و سبک زندگی همانند رژیم غذایی در این کار نقش دارند.

آن‌ها محدود کردن مصرف سدیم را به گفتن راهی آسان به بیماران مبتلا به اگزما برای مدیریت این بیماری پیشنهاد می‌کنند.

حاصل این پژوهش در مجله انجمن پزشکی آمریکا (JAMA) انتشار شده است.

دسته بندی مطالب

اخبار کسب وکار ها

پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان ,اخبار سیاسی اخبار فرهنگ وهنر اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی و تکنولوژی را در سایت خبری تاشکن بخوانید.

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع