برنامه غذایی برای مقابله با خستگی بهاری_طلوع شرق

[ad_1]
به گزارش طلوع شرق

از مواد خوراکی مناسب برای درمان خستگی در فصل بهار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

* شکلات تلخ: شکلات تلخ جهت تشکیل هورمون اندورفین در بدن می‌شود که این هورمون به‌نوبه خود از خستگی فرد کاسته و علتنشاط او می‌شود.

* مصرف آجیل: یکی از مواد معدنی که اثرات ضداسترسی دارد و کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد و جلوی خستگی بهاری را می‌گیرد، منیزیم است. با مصرف مغزها می‌توان منیزیم کافی به بدن رساند.

* جو دوسر: این غله سرشار از ویتامین‌های گروه B و کربوهیدرات‌های پیچیده است که با فراهم کردن انرژی پایدار جلوی خستگی در بهار را می‌گیرد.

* زرده تخم‌مرغ: این ماده خوراکی حاوی ماده معدنی سلنیوم است که در بهبود خلق‌وخو موثر است.

* آووکادو: این میوه، جهت ترشح هورمون سروتونین (هورمون نشاط) در بدن شده و خستگی را رفع می‌کند.

* توت‌فرنگی: توت‌فرنگی سرشار از ویتامین C، اسیدفولیک و آنتی‌اکسیدان است که در تحکیم سیستم ایمنی بدن موثر است و با افت اضطراب به فرد پشتیبانی می‌کند که با تغییرات فصلی و خستگی ناشی از آن مقابله کند. درضمن توت‌فرنگی بدن را هیدراته و پرانرژی نگه می‌دارد.

این چنین مصرف انواع سبزیجات، همانند اسفناج و سبزیجات برگ‌سبز، لوبیا و عدس، گندم سبوس‌دار، موز، ماست یونانی، سالمون و ماهی‌های چرب، دانه‌های چیا و کتان هم در رفع کردن خستگی بهاری موثر می باشند.

دسته بندی مطالب

پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان ,اخبار سیاسی اخبار فرهنگ وهنر اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی و تکنولوژی را در سایت خبری تاشکن بخوانید.

اخبار کسب وکار ها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

خبرهای فرهنگی

اخبار پزشکی

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع