چرا گرم کردن مجدد چای نادرست است؟_طلوع شرق
[ad_1]
به گزارش طلوع شرق
در این نوشته، ۵ خطر شگفتانگیز گرم کردن مجدد چای برای سلامتی را بازدید میکنیم و به راههای ایمنتری برای لذت بردن از دمنوش مورد علاقهتان اشاره میکنیم.
نابودی آنتیاکسیدانها
چای سرشار از آنتیاکسیدانهایی همانند کاتچینها و پلیفنولها است که به افت التهاب، حمایتاز سلامت قلب و محافظت از سلولها در برابر صدمه پشتیبانی میکنند. گرم کردن مجدد چای این ترکیبات را تجزیه میکند، به این معنی که فنجان دوم شما مزایا سلامتی زیاد کمتری نسبت به نسخه تازه دم کرده دارد.
برای دوستداران ایرانی چای، این کار به اختصاصی مهم است چون چای زیاد تر بخشی از برنامه روزانه آنها را راه اندازی میدهد و افت مصرف آنتیاکسیدان در طول زمان میتواند بر سلامتی تأثیر طویل مدتی بگذارد.
افزایش تانن و تلخی
گرم کردن مجدد چای غلظت تانن را افزایش میدهد و نوشیدنی را تلختر و اسیدیتر میکند. تاننها میتوانند در جذب مواد معدنی همانند آهن اختلال تشکیل کنند. نوشیدن منظم چای مجدد گرم شده در صورت مصرف چند بار در روز امکان پذیر به ناراحتی گوارشی، سوء هاضمه یا افتمواد مغذی منجر شود.
رشد باکتری در چای مانده
اگر چای دم کرده برای زمان طویل در دمای اتاق بماند، باکتریها میتوانند رشد کنند. گرم کردن مجدد چای همیشه این باکتریها را از بین نمیبرد و میتواند خطر ناراحتی معده یا بیماریهای ناشی از غذا را افزایش دهد.
ناراحتی گوارشی
گرم کردن مجدد چای میتواند اسیدیته آن را افزایش دهد که امکان پذیر شرایطی همانند سوزش سر دل، گاستریت یا رفلاکس اسید را تشدید کند. افرادی که به نوشیدنیهای اسیدی حساس می باشند، در صورت نوشیدن منظم چای مجدد گرم شده، امکان پذیر دچار نفخ یا سوزش معده شوند. چای تازه دم کرده برای دستگاه گوارش ملایمتر است و اعتدال طبیعی ترکیباتی را که به هضم غذا پشتیبانی میکنند، نگه داری میکند.
تحول طعم و ترکیب شیمیایی
گرم کردن مکرر چای میتواند طعم و ترکیب شیمیایی آن را تحول دهد. تجزیه ترکیبات نه تنها بر طعم تأثیر میگذارد، بلکه امکان پذیر تبدیل تغییرات شیمیایی نامحسوسی شود که برای سلامتی نامطلوب می باشند. منفعت گیری از ظروف نامناسب برای مایکروویو یا ظروف بیکیفیت میتواند این تغییرات را بدتر کند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع